2013. november 21., csütörtök

Jag hoppas att nästa år, avagy Remélem jövőre minden összeáll

Hogyan készül az autóversenyző? posztsorozatunk legújabb tagja, melyben Baukó Levente /becenevén:Svéd/ karrierjét követjük nyomon, immáron "élőben".(megj.:A fent olvasható cím is Levente tollából (billentyűzetéből?) származik és igen...svédül van az első fele:) )

Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Levente az évadzáró hétvégén segédkezett a HF Racingnél.


A két szezon közötti időszak egy versenyzőnek legalább annyira izgalmasan telik, mint a szezon közbeni, csak más gondok/okok/bajok/események teszik azzá. Bár tegyük hozzá, erről nehéz írni, mivel a legtöbb dologról nem beszélhet még Levente, hiszen nagyon sok dolog függőben van, kevés a biztos pont és azok is egyéb feltételekhez vannak kötve.

A szezonzáró hétvége várakozáson felül sikerült a csapatnak, így meglehetősen jó hangulatban "búcsúztatják" az idényt. Azért az idézőjel, mert természetesen nekik se áll meg a munka, csak éppen nincs a kirakatban, ahol a közönség látja.

Jelenleg Levente egy jelentős projekten dolgozik (illetve persze nem csak Ő), ami ha összejön akkor lesz miről írni hosszabb távon is. De erről még nem árulhat el semmi konkrétumot, viszont amint megteheti, el fogja:) Megjelent egy kép Levente FB oldalán, ami elég izgalmasnak tűnik és elég sok kérdést vetett fel. Ebbe a posztba se véletlenül került, annak ellenére, hogy az oldaláról azóta eltűnt...

Az a bizonyos sejtelmes McLarenes kép

2014-re az elsődleges cél, a szezonnyitón való részvétel lenne, ahol éles helyzetben mutathatná meg a ringen, hogy mit tud. Ha ez a szereplés összejön és ráadásul még jól is sikerül a hétvége, akkor onnan már  könnyebb tovább gondolni a dolgot.

Levi elárulta, hogy több lehetőség is van, a sok közül az egyik lehetséges befutó az a típus ami végül végleg a versenyzés rögös útjára lökte az akkor már félig gitáros szerepben tetszelgő Leventét.

Igazából amit Levi elárulhat az egyelőre ennyi, ezek után végtelen Mazda ajnározásba fulladt a beszélgetésünk, de szerencsére kibukott valami, amit most meg is osztok Veletek.


Levi nem szeret dicsekedni, ami egyfelől pozitív ,de az én irányomba most negatívan jött ki a dolog, mert anno a Mazdás cikkbe rakhattam ki a gyengébb minőségű fotókat...erre most a "Golfnap-Tanpálya-Belső kamerás felvétel " nyomvonalon haladó beszélgetésből kiderült, hogy Levinek van ám videója is az első tesztnapjáról...egy bensőséges ismerkedés az RX8-assal, a legelső alkalom:



Természetesen, ahogy lesz valami fejlemény, ismét jelentkezünk.Ha támogatni szeretnétek Levente karrierjét, akkor likeoljátok FB oldalát.


Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons