2017. június 26., hétfő

Ferrari Days - Hungaroring - 2017 - Képes poszt

2015 után ismét hazánkba látogatott a Ferrari Days nevezetű rendezvény sorozat, sajnos idén visszavonultatott forma egyes autót és aktív forma 1-es pilótát se hozták, de ennek ellenére akadt látnivaló a ringen. A rendezvény keretein belül zajló Coppa Shell és Trefeo Pirelli sorozat azonban meg volt tartva, így szombaton és vasárnap is versenyek zajlottak a ringen. Elég érthetetlen az ok, de csak vasárnapi jegyet lehetett kapni és bár két évvel ezelőtthöz képest nem voltak formula autók és f1es bemutató Vettellel, cserébe idén a látogatók is bejöhettek a paddockba.




Személyes kedvencem a 348 és az F355, valahogy nekem ezek ugranak be a Ferrari név hallatán...na meg az 512 Testarossa, amiből sajnos idén nem láttam egyet sem:(





A paddockban pedig volt is mit nézni, többek között ki voltak rakva a Ferrari Challenges sorozat autói, korszakonkénti bontásban.





Persze az aktuálisan futó modellek is megtekinthetőek voltak, háttérben a történelemmel amiből elegánsan kivágták azt a részt, mikor egy spanyol fiatalember igyekezett a víz fölött tartani a rettenetesen méltatlanul küszködő forma 1es csapatukat. Az autók mellett pedig egy kivetítőn ismételgettek egy rövidke filmet, egy fiúról, aki valóra váltotta álmait, de akkor még Ő sem sejtette, hogy nem márkát, hanem vallást alapított.








Akinek volt(van) otthon Ferrarija szaladhatott jó pár kört a két nap alatt. Josh Cartu például amellett, hogy a versenysorozatban indult, még az egyik saját autójával is feljött körözni a ringre, méghozzá nem éppen nézelődős tempóban.














































Videókkal még jövök:)
Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons