2014. július 25., péntek

Ilyen a BOX

Mint minden évben, ma is volt boxutca látogatás a versenyhétvége előtt. Ilyenkor minden van, mint a búcsúban, de főleg tömeg és tömeg. Azért lehet találkozni Forma 1-es pilótákkal is, eddig minden évben akadt egy kis meglepetés. Erre az alkalomra minden versenyhétvégére érvényes jegy érvényes, érdemes tehát mindenkinek kilátogatnia, aki jeggyel rendelkezik.


Kapunyitás. Durvának tűnik, de 15 perc alatt bent voltunk. Annyira végülis nem is volt vészes.


A Szentkirályi "kutak" minden évben népszerűek. Eddig mindig úgy mentünk, hogy esni fog, persze mind a három alkalommal 40 fok volt...:D


Háfra Zsoltiékkal mentünk, elég hamar beláttuk, hogy a hagyományos fényképelés halott ötlet. Ezért egy titkos technikát alkalmaztunk. (Kéz a magasba és kattint kattint kattint szünet kattint kattint kattint kattint) Állítólag régen a japán samuraiok ezzel büntették az engedetlen fényképezőik zárszerkezetét. Az biztos, hogy sok expoból kevés lesz használható:)



A hangulatfelelősök:)


És itt még csak a Safety és Medical cart látni:)


Megy gépátvételre.


Schuminak még mindig nagyon sokan szurkolnak:)



A legtöbb ember a Ferrari-RedBull-Mercedes-nél tanyázott.


Ilyen képem tavaly is volt, most se maradhat ki:)


Fülesgyűjtemény.





V4-es légbefúvó egység. Meg egy Force India orrkúp:)


Kerékcsere gyakorlás a Saubernél




Meg kellett pár percre szakítani:)



Miután végig értünk a boxutcán visszajöttünk még egy körre, hátha látunk még valami érdekeset.


Gépátvétel itt is:)


Még nagyobb tömeg volt mint elsőre...bár most páran trollkodtak: Alonso végig sétált a Ferrari előtt, Kvjat elkezdett a korlát mögül autpgrammokat osztani:) (Ezzel olyan dugót generálva a boxutcában, hogy alig tudtunk haladni :D) Majdnem sikerült szerezni, de mire majdnem odaértem elköszönt. (Van hivatalos autogramm osztó hely és ott minden pilóta megfordul - más kérdés, hogy az ember nem nagy eséllyel kerül sorra:( Szóval ez tiszta bónusz volt, jófejségből:))


Mikrofonok a boxutcában:)


Nem csak Kvjat volt jófej, Ericsson is kijött egy kicsit...na jó...három lányzó kihívta fotózkodni, meg autogrammot kértek, de ha már kijött, lelkesen osztogatott mindenkinek aki kért:) Még nekem is:) Így sikerült 3 év után először, Forma1-es pilótától autogrammot szereznem:) Holnap remélem sikerül jó képeket készíteni róla:) Jóéjt mindenkinek, holnap reggel 8kor irány a pálya:)

Z


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons