2013. október 21., hétfő

Egy nap a HF Racingnél

Már egy korábbi posztban említettem, hogy sikerült megismerkednem Leventével. Mikor a magyar gyorsasági OB záró futamának szervezőjéhez kerestem elérhetőséget, Ő ajánlotta, hogy írjak a csapatfőnökének, hogy jönnék fotózni, aztán a többit meglátjuk. Ráírtam Gyulára, aki mondta, hogy örömmel látnak minket, így kitelepültünk szombaton a ringre.



A HF Racingről egy pár szó:
A HF Racing KFT. 2011 elején alakult, azzal a céllal, hogy a magyar formaautózás népszerűsítését minden lehetséges eszközzel elősegítse. Évente több alkalommal szerveznek élményvezetést, melyre lényegében bárki jelentkezhet, akinek van jogosítványa és befér az autóba (190cm és/vagy 100kg a határ). Együttműködnek a Kecskeméti Főiskola Formula Student csapatával, egyik céljuk a magyarországi versenymérnök képzéshez gyakorlati hátteret biztosítani.


A cég versenycsapata ( HF Racing Team) részt vesz a Magyar gyorsasági OB futamokon és szép sikereket érnek el. Mindeközben olyan fiatalokat keresnek, akik tehetségesek. Fontosnak tartják az utánpótlás nevelést, szerintem az első poszt óta nem titok senkinek, hogy Levente, aki ennek a csapatnak a tagja, pontosan a pár sorral feljebb említett program keretein belül került hozzájuk:)

Reggel pont az első versenyre értünk ki...
...amin Balogh Zsolt, a HF Racing pilótája féktelen tempót diktált...
...a verseny elején Önszántából...
...utána pedig kényszerből, ugyanis az utolsó pár körben elszállt a fék...
...de hála a kiépített előnynek, meglett a dobogó:)

Levi segít ahol tud...

...ezen a hétvégén nem tudott autóba ülni,de megpróbált a csapat hasznára lenni.A gumit Zsolt meózza:)
Probléma feltárás.
A boxban fesztelen, baráti a hangulat. Se hangos szó, se kiabálás. Vidámság, jókedv, jó hangulat.Közben pedig lezavarnak egy versenyhétvégét profi szinten.Ugyan mi az?
A délutáni időmérőre már úgy ment az autó, mintha mi sem történt volna.
Vezető pozícióban: Balogh Zsolt 2013 óta a HF Racing versenyzője...
...és utánpótlás nevelője.
Zsoltnak komoly versenyzői múltja van...
...és egy tavalyi kategória (FormulaRenault2.0) 2.hely és év végi összetett 3.hely is a nevéhez fűződik.

Niki videója:

Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons