2013. december 26., csütörtök

Kiss Norbi és Bakó Csaba a BME-n

Ha olvassátok a blogot, vagy ha követitek az Áramlástan Szakosztály (BME) tevékenységét, akkor tudjátok, hogy tavaly Wéber Gábor járt nálunk és nagyon érdekes dolgokról beszélt.

Idén Kiss Norbert kamionversenyzőt hívtuk el (ezúton is köszönet Sanyinak a közbenjárásért!), hogy meséljen a kamion versenyzés során szerzett tapasztalatairól, meg úgy az egészről, mivel sajnos ez a sportág itthon közel sem olyan ismert, mint érdemelné.

Előadás előtt: Gulyás András (Áramlástan Szakosztály vezetője) meséli Norbinak és Csabának, hogy mi minden járt már a szélcsatornánkban. Például a fent látható motor:)
Norbi említette, hogy ha gondoljuk, akkor szívesen elhívja Bakó Csabát is, aki a versenymérnöke, hiszen Ő még jobban megtudja mondani, mennyire lehet az elméletet a gyakorlattal összekapcsolni.

Norbi félénken kezdett...

...aztán az előadás vége felé már nem szívesen adta ki a kezéből a mikrofont.:) 
A December 4-ei előadáson hihetetlen sok dolog hangzott el, ami nagyon nagy kár lett volna ha nincs rögzítve, szerencsére a nézők között ott ült Borbás Bálint, aki egy remek cikksorozatot írt az előadásból. Ezúton is köszönet neki érte, a cikkeket linkelem:

1.rész
2.rész
3.rész

Aki nem volt ott,de érdekelte volna az esemény, annak mindenképpen érdemes elolvasnia a cikkeket.

Egy kis ajándék Norbinak. A zászlót a látogatók írták alá:)
Norbiék nagyon jó előadást tartottak és minden felmerülő kérdésre választ adtak. Személyükben két nagyon szimpatikus embert ismerhettünk meg, remélem, hogy jövőre láthatjuk Őket munka közben is, a Hungaroringen.

De aki még idén szeretne velük találkozni, az látogasson ki a szilveszter rallyra, ahol Kiss Norbert versenykamionjával fog száguldozni a pályán. Igaz nem mint induló (érdekes is lenne), hanem mint előfutó,de látványnak így sem lesz utolsó a dolog.

Ha valaki követni szeretné a csapatot, megteheti az Oxxo-Racing Team facebook oldalán , Kiss Norbit pedig ezen az oldalon tudjátok követni.

Ha valaki szimpatizál a cicákkal, annak ajánlom figyelmébe Marlenka facebook oldalát, aki Kiss Norbi cicája :)

Végül itt egy link az összes képhez: ITT

Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons