2015. szeptember 4., péntek

Kamionfesztivál Budapest - Péntek

Az a megtiszteltetés érte blogunkat, hogy megkaptuk az akkreditációt a 25 év után ismét Magyarországra látogató Kamion Európa-bajnokságra.

Van egy régebbi posztunk, ugyanis már egyszer sikerült Norbit fotóznom, sajnos (figyelembe véve a helyszínt, inkább szerencsére) nem kamionnal érkezett:) Itt megtaláltok mindent, amit elmesélt, ugyanis Borbás Bálint leírt mindent ami elhangzott, cikkeit linkeltem a poszton belül.
A posztért KATT IDE.

Sajtótájékoztatóval nyitottuk a reggelt, aminek a lényege az volt, hogy mindenki nagyon örül a sorozat visszatérésének és úgy is tűnt, hogy tényleg, nem csak azért mert ezt kell mondani:) Szóval ha minden jól megy, remélhetőleg itt is marad a sorozat. Gyertek ki minél többen, megéri, mert nagyon erős programot raktak össze a szervezők, itt nem lesz unatkozás az biztos.

Előzetesen annyit tudtunk, hogy lesz egy autóztatás a sajtó részére, de senki nem tudott semmi konkrétat, gondoltuk, hogy körbe visznek esetleg valami sportosabb szponzor autóval. De nem, kihozták a kamionokat:) Mármint a versenygépjárműveket persze...

Igazából nagyon messze vannak az utcai változatoktól, a versenygépek 5,5 tonnásak, az öt és fél tonnára pedig 1200 paci jut. Nagyon jó érzés egy ilyenben utazni, kb. azt hozta, amire számítottam, bár láttam már pár versenyt, meg Norbiék is meséltek ezt azt, fel voltam készítve lelkileg:) Nagyon vicces, ahogy ez az 5,5 tonnás dög beesik a kanyarba, valahogy elfordul, majd kigyorsításnál dobja a fenekét:) Engem Anthony Janiec vitt, Nikit pedig Ellen Lohr, sajnos nem Kiss 'Keresztbe' Norbi mellé sikerült beülnünk, de Anthony se nagyon spórolta el a dolgot:) Nagyon várom, hogy fotózhassam őket éles helyzetben is, de addig is itt egy kis előzetes videó a mai napról.

A mai napon zajlott az első szabadedzés, amit nem meglepő módon Norbi megnyert:)

Remélem a hétvége folyamán Norbi a lehető legtöbb versenyt behúzza, de azért a 8-as és 12-es kamion is szerzett +1-1 rajongót:) Íme az előzetes videó Nikitől (és tőlem:) ) :

 

Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons