2016. június 25., szombat

OB - Pannonira-ring - Szombat - GRT

Ezen a hétvégén az országos gyorsasági bajnokság a Pannonia-ringre látogat, és RVO-s Krisztián megkért, hogy segítsek be nekik egy picit, mivel fotósa Háfra Zsolti más elkötelezettségek miatt kénytelen volt távol maradni ezen a hétvégén.

Krisztiánék a Gender Racing Team életét követik nyomon, és az Ő hétvégéjüket követhetitek folyamatosan az RVO oldalán.

Én csak a képeket szállítom, ezekből kaptok Ti is egy adagot:) Később jönnek képek a többiekről is, illetve az oldalkocsis motorkerékpárokról is.

Ja, igen, új a vízjel, mivel a külső vinyómat nem akartam cipelni a pályára...a vízjel viszont azon volt...de már úgyis régi...


Reggel az első versennyel indítottak a srácok, Tomi nyugodt volt, mondjuk nem is nagyon volt oka aggodalomra, hiszen az első helyről várhatta a rajtot.







Az első helyet végig tartani tudta, majdnem fél perccel a mezőny előtt  autózott, legalábbis bőven volt idő körülnézni, mire jött az Őt követő - nem a lassúságáról híres - Volentér Balázs.



Roland sem szomorkodhatott, végig tartotta a harmadik helyet Balázs mögött.



Aztán átért az első autó a célvonalon, és Krisztiánnal néztünk egymásra, hogy ez nem éppen Tomi autója volt...



Mint kiderült egy kanyarral a vége előtt megadta magát a technika, így Tomi nem tudta befejezni a versenyt:(



Roland számol be az autó viselkedéséről, valamint egyeztetik a második versenyre szánt taktikát.


Tomi pedig szomorúan nézte új autóját:(


A következő napirendi pont az időmérő volt, ami a második verseny rajtsorrendjét hivatott eldönteni, itt már vígan szaladt Tomi autója is. Bár nem nagyon kínozta, az első helyre így is befért.






Bár Tomi spórolósan autózott, azért sikerült begurítania a vasat az első helyre:)





A levezetőkörön Tomi bevárta csapattársát és együtt örömködtek. Nekem erős a gyanúm, hogy annyira spórolt a srác, hogy bőven volt ideje nézelődni és felmérni, hogy hol állok:)
 

Folytatás holnap, képek a többiekről pedig a hét folyamán érkeznek:) És mivel Nikinek is sikerült akkreditálnia (ezúton is köszönet az MNASZnek) így videó is várható:)

Üdv.:
Zoli

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons