2016. december 31., szombat

Best of 2016 - ez történt idén

Sziasztok!

Idén is elérkezett a várva-várt (?) évösszefoglalós poszt amiben összeszedem, hogy miért volt/lett volna érdemes követni minket év közben. Röviden: Dzsana feltámasztotta a legutolsó, előző civilizációtól ránk maradt órát is, idén állítólag már napórát is szerelt, de azt még nem írta meg. Niki idén nem nagyon kreatívkodott, csak a videókat vállalta be, és bizony én is ritkán vettem elő a gépet, akkor viszont legalább megérte.

Február első fotózása egy "adósság" ledolgozása volt, ugyanis Dzsana mester még 2015ben, Apum születésnapjára összerakta az ükapám óráját és bár ezt mindenképpen megakartam írni, a tavaly év végi hajtás, diplomaleadás, államvizsga kicsit megakasztotta a dolgokat. Így történt az, hogy idén olvashattátok el azt, hogy varázsolta "újjá" Dzsana mester azt, amiről 10ből 10 órás lemondott, és hogy miért hívja mindenki mesternek:)

Az idén is megrendezésre került két stabil programunk, amire mindig elmegyünk, de leszoktunk a posztolásról, mert anélkül sokkal jobban ki lehet élvezni az eseményeket. Az egyik az Opelnap, amin már fix programunk van: összeszedjük azokat az ismerősöket,akikkel nem tudunk sokat találkozni, de ez az alkalom számukra is fix (szioo Nix:) ) és megnézzük az új autókat, aztán befészkelődünk a Zafirába beszélgetni, mert engem mindig elönt a kényszer, hogy bemásszak a harmadik üléssorba.

A másik fix program a Golf nap, ahová mint mindig, most is autót nyerni érkeztünk, de sajnos ezúttal sem sikerült. Viszont Norbival vezettünk egy "crazywagent", aminek fordítva működött a kormánya, a gázt pedig a kesztyűtartó nyitásával lehetett adni, aztán pedig Norbi bejutott egy Tuareg élménykörre amiről videó is készült, csak elfelejtettük odaadni Neki... Na jó, a gépre is elfelejtettem felrakni, most szedtem le a kameráról. Továbbá egész sokat sikerült nyúzni a VI-os Golfokat, amiket idén is a Continental gumizott tesztelési célra.

Az első Canon-os kaland az évben a WTCC volt, ahol fantasztikus volt fényképelni, és közel kerülni azokhoz a srácokhoz, akiknek hétvégente szorít az ember a TV előtt.





A Volvonak volt egy játéka, ami elindított az Instagrammozás filteres és agyonszűrözött útján, ennek eredményét a felső sávban megjelent "Instagram" fülre kattintva láthatjátok.

A következő nagy esemény az évben a magyar OB egyik futama volt, ahol a képek mellett videó is készült.




Kép pedig szintén kb mindenkiről.




Minden évben megfogadom, hogy idén elmegyek motorosokat fotózni, mert szerintem sokkal nehezebb összerakni egy igazán jó motoros képet, mint egy autóst. Vagy csak azért gondolom így, mert az autósokkal már van négy évnyi múltam, motorosokat pedig eddig csak ritkán sikerült fotóznom. (Nem, nem azért mert gyorsak:D ). Úgyhogy különösen örültem, hogy a Pannónia-Ringen felbukkant pár motoros, ugyanis ide látogatott az oldalkocsi motorokerékpár bajnokság:)



Nem egy szívbajos banda, öröm volt látni, hogy nagyon örültek a képeknek.

Pár héttel később a ringen sikerült elkapni a motorosokat , ezúttal azokat akik oldalkocsi nélkül szaladgálnak.



A másnapot a fogorvosnál töltöttem (tervezetten), bár nem voltam nyugodt, mert az időpontom mellett ott volt a "Gyökérkezelés gyanús" megjegyzés, de végül sikerült megúszni a dolgot.

Egy héttel ezután már megint a ringen voltam, ezúttal nem fotózni, hanem két keréken...


Poszt még nincs, de lesz, amint elkészül a videó:)

Az év utolsó nagy bulija számunkra az ETRC volt, ahol Kiss Norbi csinálta ugyanazt, amit szokott, ezúttal egy arra szinte teljesen alkalmatlan géppel:) Na jó, ez nem teljesen igaz, hiszen az idei kamiont egész jól helyre pofozták, viszont motorerőben még mindig nagyon el voltak maradva, ami látszott is. De ha ilyen tempóban haladnak, jövőre megint bajnok lesz:).







Ennek az eseménynek az egyik mellék posztja volt a "Lányok a rajtrácson" poszt, aminek az olvasottságából (nézettségéből...inkább) adódóan rendszer lesz a következő eseményeknél:)







BÚÉK!

Üdv.:Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons