2017. október 6., péntek

Goodwood a Hungaroringen

Mióta van egy Norbink a WTCCben, azóta valahogy nagyon megszaladt a motorsport biznisz idehaza, és mintha szélesebb tömeget kezdett volna el érdekelni a motorsport, mint eddig. Számos bajnokságban van bajnokunk, sikerült a ringre hozni a DTM-et, a Kamionokat (!), bár a WSR megszűnt, de a Ferrari néha elhozza a Ferrari Racing Days-t hozzánk is, egy rakás családi nap a ringen... nagyon biztató ami történik.Aztán egy pár hónapja elkezdték reklámozni a Hungaroring Classicot...ahol lesz egy csomó érdekes, régi versenygép.


Izgalmas ugye? Tudtak rajta húzni egy picit: Nem felvonulni jönnek...hanem versenyezni.Persze nem szabad túl gondolni, azért vigyáztak egymásra a srácok, nem volt test-test elleni csata, de előzések bőven adódtak.Rengeteg látványosság fordult meg a ringen, amiért érdemes volt kilátogatni. Na de mivel úgyis mindenkit a képek érdekelnek, ajánlom nézegetésre a galériát, ami a fenti és lenti linkről elérhető.


A nagy érdeklődésre való tekintettel készítettem egy galériát, lapozgassátok bátran, kattintással elérhető ITT.

Üdv.:
Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons