2014. július 21., hétfő

Időutazás a város közepén

2011-ben olvastam először a rendezvényről, a Totalcar oldalán. (Pontosabban a belsőségen) Az évek során valahogy mindig elkerült a rendezvény, amikor mentem volna, akkor meg az időpont nem stimmelt. Idén szerencsére ráértem, és úgy gondoltam érdemes megnézni mert elég jó témának tűnik.


Nem szeretek álló autókat fényképezni, sőt kifejezetten kerülöm a dolgot. De itt régi járművek sorakoztak, az emberek nagyrészt korabeli ruhákban mászkáltak és a járművek  jó része a pályára is felhajthatott, ráadásul egy OVÁL! pályára, a város szívében, ami elég hiteles állapotban maradt meg. Csodás hely, csodás rendezvény. Én így láttam az idei Velodrome Millenárist:


Mielőtt besétáltunk a pálya közepére, körülnéztünk a kinti parkolóban, ahol ez a látvány fogadott. Ezt hívják erős kezdésnek.


A DeLorean nagy kedvencem, igaz, csak a Vissza a jövőbe trilógia miatt, amit szintén nagyon kedvelek.


Olyan ismerős...honnan is, honnan is...Ja igen:) Aktív nyugdíjas.


Az "Összes Alfa szép" elméletem alátámasztása, part87879.
Stílusos érkezés 


Nagy kedvencek, hosszú sorban:)


Szintén nagy kedvenc a Karmann Ghia. Gyönyörű. Pedig ezt a darabot se kímélik:)


Ackermann Balázs és Trabantja, na meg a híres mutatvány. Úgy látszik, nem mindenkinek elég döntött a pálya:)


Lazaság level végtelen: Miután végig ment két keréken a pályán, megtoldotta egy kis integetéssel is. Így is ment neki:)Ilyet se lát mindennap az ember...


Egyik kedvenc képem:)

 
Kicsit fura Golfot OT rendszámmal látni, pedig akár már 2004-ben is láthattam volna "OT-s Golfot". Furcsa, repül az idő.


A fenti Alpine A110 és a lenti Karmann Ghia a GT4 óta nagy kedvenceim. Még ,hogy a videojáték öl , butít és nyomorba dönt...
Az ilyen szürreális jelenetekért (is) éri meg kilátogatni egy ilyen eseményre. 

Időutazás:)

Ez a két BMW-s kép is nagy kedvencem, nem lett tökéletesen kivitelezve, de hangulatos és hiteles.Az alábbi kép elmond mindent a rendezvényről: Időutazás, jó hangulat, jó kedv.

 
Nem tudom, hol máshol lehet ilyen autót, ilyen körülmények közt látni itthon. 


A sportrendszám ezen se viccből van:)
A Totalcar-os Bende Tibor 518-asa. Ha jól emlékszem, mikor megvette, kétséges volt, hogy mi lesz a sorsa, szobor lesz, vagy napi használatban elnyűtt átmeneti jármű. Szobor lett, sokat dolgozott vele, de megérte:)


Nagypolski. Nálunk az "orosz verzió" népszerűbb volt, legalábbis én először a TC hasábjain találkoztam ezzel a típussal, ugyanis egy ilyen (hasonló) volt Vályi István első LowCost versenyautója. Bár az öreg Pókot végül sajnos nem fejezte be.A rendezvény nagyon jól sikerült, remélem jövőre is lesz. Aki még nem volt, annak érdemes kilátogatnia, a hangulat fergeteges. Ilyet országhatáron belül, máshol, nagyon úgy se lát senki:)

Ha valaki nem akar lemaradni, annak érdemes nézegetni a honlapjukat, bár szerintem egyszerűbb a Facebook oldalukat belájkolni, oda úgy is kiírnak minden újdonságot, osztanak meg képeket, stb.
A pályáról bővebben.

A teljes galéria megtekinthető ITT. Niki videója :


Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons