2013. szeptember 18., szerda

Elindultunk!

Sziasztok! Úgy gondoltam, keresve se lehet jobb időpontot találni az indulásra mint azt, amikor a netes társadalom egyik fele a tegnap frissen beszerzett GTA V-t nyúzza, a másik pedig idegesen nyomkodja a frissítés gombot,remélve ,hogy még a mai napon feltudja telepíteni az iOS7-et. Így hát, szépen lassan, elindulunk mi is és reméljük , hogy utunk nem a szörnyű blogok süllyesztőjébe vezet.



Pár szóban a lényeg: 

1)Korábbi bejegyzéseimet megtaláljátok ezen az oldalon is, ennek legfőbb oka, hogy pont több "posztsorozat" közben történik a "váltás".

2)Nem leszünk teljesen témafüggetlen fotóblog, hiszen egyik tagunk mindig adott témáról fog írni, az órákról.

3)Miért ez a név? Záridő.Azért kötőjellel,mert az egybeírt már foglalt volt, viszont a név kellett.Félig órás, félig fotóblog lesz (bár az órás posztoknál is lesz bőven kép és a fotós bejegyzéseket is sok idő lesz végig olvasni...)

4)Első körben hárman leszünk, az egyik én leszek, ezzel gondolom nagy titkot nem árultam el.A másik két tagnak megadom a lehetőséget, hogy saját maguk mutatkozzanak be.

 Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons