2013. szeptember 12., csütörtök

Bikulás a fókuszpontnál

Egy pár hete Norbival megkértük Bélát ,hogy rendeljen nekünk E-bayról vezeték nélküli vakukioldót, és meg is érkezett, pont a legjobb időpontban, December 6.án:) Tegnap átvettük Bélától a cuccot, nagy meglepetés nem ért, ugyanis Viktor és Béla ugyanilyeneket használ, azért rendeltünk mi is, mert láttuk hogy tök jól működnek.De mi ez, és mire jó?

  Ez a kis szerkezet vezetéknékül tudja továbbítani a jelet a vakunak,ami azt jelenti, hogy bárhonnan eltudjuk sütni a vakut (x méteres körzeten belül).
A kis lapos az adó, az megy a gép vakupapucsába, a vakut pedig a hasáb formájú vevőszerkezetre tudjuk felrakni.A vevőn van állványmenet, és másik vakupapucsba is be tudjuk csúsztatni.
Így onnan világíthatjuk meg a fotózandó témát ahonnan jól esik,ezzel nyitva utat a kreativitásnak:) Igazi hasznát portréknál fogom venni, de tárgyfotózásnál is elég hasznos.Egy kis példa sorozat rá:

Garfield direktbe vakuzva, vaku a gépen: Garfield , vaku bal felülről:


Garfield, vaku bal alulról:


Garfield, jobb alulról:


Hát erre jó:)A kedves kínaiak mellékeltek a vevőkhöz elemet is,így rögtön kipróbálható volt a szerkezet.
Köszi Béla ,hogy elintézted:)

Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons