2013. szeptember 12., csütörtök

Forma 1

A múltkor megírt boxutca látogatás csak felvezetés volt a pénteki napra. Fotózni szerettem volna kimenni és erre legalkalmasabbnak a pénteki nap tűnt, hiszen 2*90percet köröznek ilyenkor a pilóták az adott pályán.
Ez a nap lényegében nekem a fotózásról szólt, eltekintve a két szabadedzés közötti résztől, mikor már a SuperGoldnál járva megláttuk a kivetítőn, hogy Alonso,Hamilton és Vettel a mi szektorunk környékén ólálkodik. (Az Erzsébet-táboros gyerekeknek szerveztek meglepetést).Mire visszaértünk (átverekedve magunkat a jelentős tömegen) már indultak vissza, nem sikerült autogramot szerezni, képet se készítettem.( :( )De legalább utána eljátszhattuk ugyanezt két Mercedes kisbusz mögött menetelve is...aztán kiderült hogy a SkySportosok ülnek benne... így jár aki 6-7, tizenéves lányra alapozva akar pilótákat találni:)
Na de jöjjenek a képek:Kezdés:Caterham:Ferrari
Alonso, aki soha nem adja fel:)Force India

Lotus

Marussia


Nem taknyos, csak aero festés...McLarenMercedes AMGA hétvége meglepetés embere...az átsunnyogott szabadedzések után megnyerte az időmérőt...majd a versenyt is:)
Hamilton és Perez:)

RedBullfotóóó:)


Utánam az utódom (Webber és Ricciardo)

SauberToroRosso

Williams Renault

Az egyik legszebb autó


Igen, ilyen kép Alonsoról és Vettelről is volt már:)És végül egy szerencsés fotós:

Egy bővebb galéria:

Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons